Word Vriend van de Tuin

Draag je Tuin op de Pier een warm hart toe en wil je de Tuin een kleine – of grotere financiële bijdrage leveren om de Tuin verder te realiseren? Word dan nu Vriend van de Tuin. We hebben de ANBI status, hierdoor is je gift aftrekbaar van de belasting. 

Vriend van de Tuin. Wat krijg ik er voor terug?
‘Vrienden van de Tuin’ is opgezet om onze Tuin verder te ontwikkelen. De Tuin is volledig afhankelijk van sponsors en bijdragen van Vrienden van de Tuin.
Als Vriend van de Tuin (particulier) doneer je jaarlijks 25 euro (meer mag altijd). We zullen, als je dat wilt,  je/jullie vermelden als ‘Vriend van de Tuin’ op onze website. Uiteraard word je als ‘Vriend van de Tuin’ op de hoogte gehouden van onze activiteiten en kun je hier aan meedoen. Bijvoorbeeld een midwinterfeest, een oogstfeest etc.

Zakelijke vriend worden?
Ook bedrijven kunnen Vriend van de Tuin worden! Voor bedrijven geldt een minimale donatie van 75 euro per jaar. Bedrijven krijgen een naamplaatje op de kas. Bovendien zullen de bedrijven – indien gewenst – op de website van Tuin op de Pier vermeld worden met logo én link naar de website. Graag aangeven bij de aanmelding of hiervan gebruik gemaakt wenst te worden. Ook onze zakelijke vrienden zullen we op de hoogte houden van al onze activiteiten.

Hoe word ik Vriend van de Tuin?
Vriend van de Tuin word je in twee stappen:
Stap 1. vriend-van-de-tuin
Stap 2. Je bijdrage per bank/giro overmaken

Op het formulier kan je aangeven welke tekst/namen op het naamplaatje vermeld kunnen worden. Er is ruimte voor drie regels van maximaal twintig tekens (inclusief spaties en leestekens). Zie hier 3 voorbeelden.

Vul alle gegevens in en dan kun je het direct mailen.

De bijdrage overmaken naar NL51TRIO0254810748 bij Triodos t.n.v. Stichting Tuin op de Pier. Zodra wij de bijdrage hebben ontvangen, bestellen we het naamplaatje. Elk volgend jaar zal de Tuin op de Pier je attenderen op een nieuwe bijdrage, we hanteren geen opzegtermijn. In geval van vragen/opmerkingen kun je ons altijd mailen op info@tuinopdepier.nl.

Wij verwelkomen je/jullie graag als ‘Vriend van de Tuin’ en bedanken je alvast voor de bijdrage.

Bekijk hier wie er allemaal al Vriend van de Tuin zijn >>
Bekijk hier welke bedrijven en instellingen de Tuin steunen >>