Burendag zaterdag 23 september

Zaterdag 23 september 2017 is het weer burendag op de Lloydpier. Elkaar (beter) leren kennen, met elkaar klussen, samen eten en drinken.

Wij starten om 10.00 uur en gaan in groepjes aan de slag. Om 11.00 uur is er koffie en om 13.00 uur is het tijd voor de lunch. Daarna nog even de handjes uit de mouwen en tegen 15.00 klinken we de dag uit.

Wat voor klussen kunt u verwachten?

Diverse bloemcirkels hebben een opknapbeurt nodig, iets voor de ‘spieren’ oner ons: spitten, repareren, planten ingraven. De kas wacht op mensen met technisch inzicht en handige handjes om de gaten te repareren.
Van het bovenste gedeelte van de pagode rond het rozenperk willen wij de overgebleven stokken eraf halen, dat vraagt om mensen zonder hoogtevrees. Onkruid verwijderen, gras maaien, snoeien; allemaal klussen om de tuin een mooie opknapbeurt te geven, voor elk wat wils.

Graag i.v.m. aantal mensen voor de lunch voor 20 september aanmelden via: info@tuinopdepier.nl.

Reacties gesloten.